kalle palander.jpg

Menergy doporučuje

Bývalý úspěšný lyžař Kalle Palander se po sportovní kariéře musel postavit nové výzvě

Po skončení kariéry profesionálního sportovce se život hodně změní. Lyžař Kalle Pallander nebyl výjimkou. Během své kariéry vždy bedlivě sledoval svou váhu a své zdraví převážně jen kvůli výkonům a výsledkům. Po skončení se závodním lyžováním, ztratil motivaci, s ní odešla i kondice a naopak se dostavila nadváha.  

Kalle to nějakou dobu neřešil. Pak se však viděl jednou v televizním vystoupení a to ho vyděsilo.

"Díval jsem se na svůj oteklý obličej na obrazovce a byl jsem v šoku. Uvědomil jsem si, že jsem od konce kariéry přibral až dvacet kilo. I manželka mi tehdy často říkala, že takového pořeza si nebrala. Ale až na základě toho rozhovoru v televizi jsem si to konečně uvědomil a rozhodl se s tím něco dělat.” Směje se bývalý úspěšný finský lyžař.

 

Přípravek s obsahem ženšenu mu pomohl ke změně

Kalle změnil životní styl. Přestal pít alkohol a začal opět hledět na správnou životosprávu. Ze své sportovní kariéry Kalle věděl, že součástí správné životosprávy je i užívání vhodných doplňků stravy.

A tak se Kalle dostal k užívání doplňku stravy MENERGY. Ten se brzy pro něj stal komplexním doplňkem stravy na zvýšení energetické hladiny a přísunu ostatních důležitých vitamínů a minerálu, včetně ženšenu.

"Jsem už ve věku, kdy je potřeba se o sebe svědomitěji starat. K tomu patří i výběr vhodného doplňku stravy. MENERGY je pro mě ten správný a komplexní vitamínový přípravek, který mi navíc dodává energii," popisuje Kalle.

Asi po měsíci používání Kalle říká, že už zaznamenal účinek.

"I když jsem po čase zhubl už nejsem schopen dávat sportu tolik jako předtím. Dělám ho tak, jak mi to vyhovuje a na co stačím. Ale i na to potřebuji dost energie. Tu i díky MENERGY mám. Není to jen o sportu. Cítím se vitálnější a mám pocit jako by mi fungovala lépe hlava. Ráno se mi lépe vstává. Mám prostě více energie do každodenního života." Říká Kalle Palander.

 

 

Produktpakke Menergy
MENERGY

Doplněk stravy s optimální kombinací vitamínů, minerálů, antioxidantů a energizujícího extraktu ženšenu.

Složení je speciálně vyvinuté pro:

  • Boj s Únavou
  • Zvýšení Fyzické a Duševní výkonnosti
  • Doplnění Energie
  • Podpora Imunity

Více energie s MENERGY

Ženšen, 12 vitamínů a 6 minerálů. To je recept na znovuzískání energie do každého dne!

Doplněk stravy Menergy byl speciálně vyvinut tak, aby bojoval s únavou, maximalizoval výkon a pomáhal zvládnout náročné situace. 

MENERGY je vyrobený z nejkvalitnějšího Panax Ginseng, který spolu s dalšími složkami:

  • dává více síly a energie
  • zvýšuje fyzickou a duševní výkonnost
  • podporuje imunitní systém
  • zvyšuje vitalitu