ME_woman_web.jpg

Trápí vás vyčerpání?

Nedostatek energie může mít zásadní vliv na to, jak vypadá náš každodenní život. Nemáme náladu, nic nás nebaví, nejraději bychom šli spát. Svou vytrvalost naštěstí můžeme zlepšit a zároveň tak znovu získat sílu a chuť do života.

Pomůže změna životního stylu, ale také investování do těch správných živin. Jenže! Zajistit pro své tělo všechny potřebné vitamíny a stopové prvky čistě prostřednictvím stravy není jen tak. A to hlavně pro věčně vytížené muže a ženy, pohybující se ve stresovém prostředí. Vhodným řešením potom může být správně zvolený doplněk stravy. A v takovém případě určitě stojí za zmínku MENERGY.

Objevte nový způsob, jak tělu dodat energii na celý den a zbavit se podzimní únavy

MENERGY je nový doplněk stravy, který byl speciálně vyvinut tak, aby dodal energii během dne, maximalizoval jejich výkon a pomohl jim lépe zvládnout hektický den, náročný trénink, nebo třeba čas strávený ve společnosti. Dočasně jej lze také použít také ve zvláště stresujících chvílích a vypjatých životních situací. 

Optimální kombinace vitamínů, minerálů, antioxidantů a energizujícího extraktu ženšenu

Mezi hlavní složky MENERGY patří výtažek ze ženšenu, který dodává energii při únavě a podporuje kognitivní výkon. Přípravek vedle toho obsahuje i většinu důležitých vitamínů a minerálů. Zinek, hořčík, železo niacin, riboflavin a vitaminy C a B6, které mimo jiné, pomáhají ženšenu bojovat proti únavě a vyčerpání. Dalších vitamínových přípravků už tak většinou není potřeba. 

Více energie do každodenního života. Bez námahy a efektivně

Novinku od severského výrobce doplňků výživy NutraQ lze zakoupit s flexibilním měsíčním předplatným. Doplněk stravy MENERGY je pak pravidelně doručen až k vašim dveřím. Nemusíte se tak obávat, že vám dojde a samozřejmě se díky tomu také vyhnete frontám v lékarně. Neznamená to ale, že se musíte dopředu upisovat. Pravidelnou objednávku lze kdykoliv snadno zrušit.

 

Produktpakke Menergy
MENERGY

Doplněk stravy s optimální kombinací vitamínů, minerálů, antioxidantů a energizujícího extraktu ženšenu.

Složení je speciálně vyvinuté pro:

  • Boj s Únavou
  • Zvýšení Fyzické a Duševní výkonnosti
  • Doplnění Energie
  • Podpora Imunity